PRIVAT

Kompetence, engagementfaglig ekspertise og kvalitet gennem mere end 35 år…

Råd & Vejledning

Vi tilbyder at løse din byggeopgave fra idé til færdigt projekt

Kreditværdighed

Åbningstider:

mandag-torsdag kl. 7.00-15.30 fredag kl. 7.00-14.30

Nybygning og om- og tilbygning

Med over 35 års erfaring i branchen kan virksomheden tilbyde den optimale sparring i forbindelse med en lang række opgaver hvor design, funktionalitet, materialer, indeklima, miljø og økonomi er nøgleordene. I tæt samarbejde med kompetent arkitekt kan virksomheden tilbyde et løsningsforslag til om- eller tilbygningen helt fra bunden og med udgangspunkt i kundens ønsker og ideer og med stor focus på, om ændringen af boligen er forsvarlig i forhold til den eksisterende konstruktion. Virksomheden sørger for evt. byggetilladelser og andre formaliteter. Herefter færdiggøres projektet, så det er klar til ibrugtagning for kunden. Det er selvfølgelig også muligt for kunden selv at få tegnet projektet, så virksomheden blot udfører selv arbejdet.

Service- og renoveringsarbejde

Vi tilbyder renoveringsopgaver, hvis f.eks. din tagrende er utæt, køkkenskabene skal justeres eller dit plankeværk trænger til en kærlig hånd.

Vinduer og døre

Virksomheden bidrager gerne med konstruktive ideer til løsningsforslag i forhold til nye vinduer og døre i tæt samarbejde med kunden. Alle vinduer og døre laves efter mål, som enten tages direkte på stedet eller efter en af kunden godkendt tegning.

Køkken og bad løsninger

Virksomheden aftaler i tæt dialog med kunden et løsningsforslag til udskiftning eller nyopsætning af køkken eller bad og vejleder i materialevalg mv.

Snedkerarbejde og forarbejdning

De mere specifikke snedkeropgaver såsom skranker, reoler, kasser, trapper, trægulve, butiksinventar mv. fremstilles alle efter specialmål. I samarbejde med kunden aftales materialevalg, og virksomheden laver evt. specielle tegninger med angivelse af diverse mål mv. Vi kan også tilbyde renovering af emner f.eks. et skab, der mangler en liste etc. Vi kan også udføre specielle høvleopgaver i større eller mindre mængder. Det kan være fodlister, gerikter, klinkebeklædning, pyntelister, hvor profilerne ønskes meget specielle og unikke. Disse profiler kan laves efter en tidligere prøve eller efter tegning.

Sprøjtelakering af emner

Trænger dine køkkenlåger til en opfriskning, eller har du et gammelt skab, der trænger til en kærlig hånd, så kan vi tilbyde at sprøjtelakering på eget værksted, så du på en billigere måde får et ”nyt” køkken mv.