ERHVERV

Domicilbyggeri, lager- og kontorbyggeri, haller samt eget snedkerværksted

Råd & Vejledning

Vi tilbyder at løse din byggeopgave fra idé til færdigt projekt

Åbningstider:

Mandag-torsdag kl. 7.00-15.30
Fredag kl. 7.00-14.30

Industribyggeri, erhvervsboliger mv.

Virksomheden tilbyder at bygge industri-, erhvervsboliger og halbyggeri som totalentreprise, hvor der tages hånd om alt fra projektering af grunden, byggetilladelser og andre formaliteter, tegninger, udvælgelse af materialer i samarbejde med kunden og til udførelse af arbejdet med det færdige projekt – klar til ibrugtagning.

Det er selvfølgelig også muligt selv at få tegnet projektet, så vi blot udfører selve arbejdet i hoved- eller fagentreprise.


Domicilbyggeri

Virksomheden tilbyder prestigepræget domicilbyggeri, hvor lager- og kontorfaciliteter kombineres både funktionelt og designmæssigt, så det på bedste måde præsenterer virksomheden. Virksomheden tilbyder bl.a. at køre domicilbyggeriet som totalentreprise, hvor der tages hånd om alt fra projektering af grunden, byggetilladelser og andre formaliteter, tegninger, udvælgelse af materialer i samarbejde med kunden og til udførelse af arbejdet med det færdige projekt – klar til ibrugtagning.

Det er selvfølgelig også muligt for kunden selv at få tegnet projektet, så virksomheden blot udfører selve arbejdet i hoved- eller fagentreprise.


Halbyggeri

Virksomheden tilbyder halbyggeri i totalentreprise, hvor der tages hånd om alt fra projektering af grunden, byggetilladelser og andre formaliteter, tegninger, udvælgelse af materialer i samarbejde med kunden og til udførelse af arbejdet med det færdige projekt – klar til ibrugtagning.

Det er selvfølgelig også muligt for kunden selv at få tegnet projektet, så virksomheden blot udfører selve arbejdet i hoved- eller fagentreprise.


Eget snedkerværksted tilbyder forarbejdning mv.

Vi tilbyder ligeledes forarbejdning af materialer i større mængder f.eks. fodlister, tagbrædder mv.

Vi tilbyder ligeledes produktion af byggeelementer efter tegning klar til montering på byggepladsen med isolering, dampspær, gips mv., som derefter køres ud og kranes på plads.