PRIVAT

Kompetence, engagement, faglig ekspertise og kvalitet gennem mere end 40 år…

Råd & Vejledning

Vi tilbyder at løse din byggeopgave fra idé til færdigt projekt

Åbningstider

Mandag-torsdag kl. 7.00-15.30
Fredag kl. 7.00-14.30

Nybygning og om- og tilbygning

Med over 40 års erfaring i branchen kan virksomheden tilbyde den optimale sparring i forbindelse med en lang række opgaver hvor design, funktionalitet, materialer, indeklima, miljø og økonomi er nøgleordene.

I tæt samarbejde med kompetent arkitekt kan virksomheden tilbyde et løsningsforslag til om- eller tilbygningen helt fra bunden og med udgangspunkt i dine ønsker og ideer og med stor focus på, om ændringen af boligen er forsvarlig i forhold til den eksisterende konstruktion.

Virksomheden sørger for evt. byggetilladelser og andre formaliteter. Herefter færdiggøres projektet, så det er klar til ibrugtagning.

Det er selvfølgelig også muligt selv at få tegnet projektet, så virksomheden blot udfører selve arbejdet.


Renovering, service og vedligehold

Vi tilbyder renovering og vedligehold; er din tagrende utæt, skal køkkenskabene justeres eller trænger dit plankeværk til en kærlig hånd?

Trænger din stue eller entre til et lille løft kan dette f.eks. gøres ved at sætte træpaneler op, evt. med knager til tøj eller med hylder til pyntegenstande.

En panelvæg i stuen vil også give en langt bedre akustik i rummet. Fåes i mange flotte nuancer.


Energioptimering – nye vinduer og døre

Skal du have efterisoleret huset eller have skiftet til energirigtige vinduer så kan vi også hjælpe dig med det.

Virksomheden bidrager gerne med konstruktive ideer til løsningsforslag i forhold til nye vinduer og døre.

Alle vinduer og døre bliver procuceret efter mål, som enten tages direkte på stedet eller efter en af kunden godkendt tegning.


Køkken og bad løsninger

Virksomheden aftaler i tæt dialog med kunden et løsningsforslag til udskiftning eller nyopsætning af køkken eller bad og vejleder i materialevalg mv.


Eget snedkerværksted på Odinsvej

De mere specifikke snedkeropgaver såsom skranker, reoler, kasser, trapper, trægulve, butiksinventar mv. fremstilles alle efter specialmål. I samarbejde med kunden aftales materialevalg, og virksomheden laver evt. specielle tegninger med angivelse af diverse mål mv. Vi kan også tilbyde renovering af emner f.eks. et skab, der mangler en liste etc. Vi kan også udføre specielle høvleopgaver i større eller mindre mængder. Det kan være fodlister, gerikter, klinkebeklædning, pyntelister, hvor profilerne ønskes meget specielle og unikke. Disse profiler kan laves efter en tidligere prøve eller efter tegning.

Vi tilbyder ligeledes forarbejdning af materialer i større mængder samt produktion af byggeelementer klar til montering på byggepladsen.