Montering af gulvbelægning

Det er slutresultatet af din gulvbelægning vi lever af

Montering & tilfredse kunder

En gulvbelægning med en flot finish og et vellykket monteringsarbejde giver tilfredse kunder - og det er vores mål hos alle kunder! Kig ind og høre mere om dine muligheder.

Vi har egne ansatte gulvmontør

Vi monterer alt gulvbelægning selv og ved derfor, hvilket resultat vi efterlader ved alle opgaver. Vi montere både store og små opgaver.

Vi udføre alle moteringsopgaver

Alt lige fra det klassiske værelse til den store flotte stue. Endvidere montere vi også gulve til nybyggeri samt erhvervsopgaver – alt inden for butik til kontor…

Montering af gulvbelægning

Det er slutresultatet af din gulvbelægning vi lever af Montering. En gulvbelægning med en flot finish og et vellykket monteringsarbejde giver tilfredse kunder - og det er vores mål hos alle kunder! Vi monterer alt gulvbelægning selv og ved derfor, hvilket resultat vi efterlader ved alle opgaver. Køb trygt Jeres nye gulvbelægning hos os, og få et godt tilbud på montering. Vi har altid Viborgs billigste monteringspriser. Garantier Alle private kunder får 3 års garanti på det udførte arbejde - erhvervsopgaver 5 år.

Skal vi hjælpe med din gulvmontering

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste boligprojekt.